Vi bygger Eksjöhus Balans

Möte med elektrikern

Publicerad 2015-11-04 12:13:19 i Allmänt,

I morse hade vi möte med elektrikern (företaget heter så) för att planera elen till huset. Vi bestämde var vi ska ha spottar, taklampor, uttag och fasadbelysning. Det var ett riktigt bra möte, Magnus och Rickard (elektrikerna) kom med förslag på lösningar och idéer som vi själva inte hade tänkt på, tusen tack killar!
 
 
Tills på måndag ska vi bestämma exakt var vi vill ha taklamporna i matrummet/vardagsrummet och belysning i sovrummet, samt fundera över ljud till huset.
 
I matrummet/vardagsrummet funderar vi på att ha två Flos lampor. En som hänger ovanför matbordet och en ovanför soffbordet. 
 
När vi var i huset såg vi att det hade hänt en del på insidan. Många innerväggar är på plats och VVS:arna har börjat förbereda för badkar, handfat mm. Så det var tydligen mer bråttom med beställning av badkar, blandare mm än vi trodde. Vi kommer inte att vara sysslolösa i helgen! 
 
Badrummet uppe. Till höger går man in till dubbelduschen och till vänster kommer toaletthörnan att vara.
 
Här kommer det att vara öppet till nock, vilket inte gör sig rättvist på bild. Landgången till höger kommer givetvis att tas bort när byggnationen är klar.
 
Vårat sovrum. Tills på måndag måste vi bestämma var sängen ska stå, så elektrikern vet var de ska sätta uttag mm.
 
Utgång till balkongen från allrummet uppe. Längtar tills jag kan gå ut där!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela