Vi bygger Eksjöhus Balans

Mer fix

Publicerad 2015-10-16 21:58:17 i Allmänt,

Efter tomtreservationen fortsatte vi med vår planering av huset. Vi åkte bland annat på ett köksmöte på HTH (dåvarande köksleveratör till Eksjöhus) och ritade upp vårt kök, valde luckor och lådor. Som tur var hade vi bestämt i förväg att vi ville ha ett klassiskt, tidlöst vitt kök. Under tiden flyttade vi köket på husritningen, för att få så stort och öppet matrum/vardagsrum som möjligt. Eftersom vi inte är så snabba av oss hann Eksjöhus byta köksleverantör medan vi funderade, så Vedum (den nya köksleverantören) fick rita upp köket utifrån ritningarna från HTH. Så småningom blev våra köksritningar klara:
 
I Eksjöhus ingår kvalitetsvaror från Miele, så vi passade även på att besöka Miele när vi var i huvudstaden och då kom vi fram till att vi ville ha en nedsänkt fläkt i kösbänken med tillhörande "långsmal" spishäll, vilket innebar att vi fick göra dessa som extraval.
 
 
 
 
I övrigt uppgraderade vi vitvarorna till Mieles kökspaket M5, samt plockade bort kyl och frys från beställningen då vi kommit fram till att vi ville ha ett French Door kylskåp. Andra ändringar som vi gjorde var att vi flyttade kaminen några decimeter och öppnade upp till nock i hallen. Under resans gång hade vi turen att få hälsa på några snälla människor som bor i Eksjöhus Balans för att få inspiration till vårt hus, tack! Det är en helt annan känsla att gå in i ett riktigt hus än att föreställa sig saker via bilder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela