Vi bygger Eksjöhus Balans

Garage

Publicerad 2016-02-24 20:57:25 i Allmänt,

När vi bestämde oss för att bygga hus hade vi en önskan om att Andreas (ägare och vd på Holms Byggtjänst) skulle bygga vårt hus, för att vi skulle kunna vara helt säkra på att allt skulle byggas på ett korrekt och proffsigt vis. Tyvärr är byggsatshus ingen lönsam historia för hantverkare, så därför anlitade vi Byggmästarn som har kontrakt med Eksjöhus i Jämtland. Det är ju ungefär som om man själv skulle sätta ihop en Ikea-möbel. Första gången tar det ganska lång tid, men efter att ha satt ihop 100 möbler går det rätt snabbt och man kan nästan göra det med förbundna ögon...
 
Till vår glädje gick Andreas med på att låta Dennis (hans anställda målare tillika bror) sköta målning + tapetsering i huset och hans själv kunde bygga garaget i lösvirke, vilket nu är påbörjat.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2016-05-12 21:57:48

Jag och min sambo ska också bygga ett balans! Hittade eran blogg och tycker att den är mycket inspirerande.
kom gärna med en uppdatering om hur det går för er! :D
mvh Elin

Postat av: Johanna

Publicerad 2016-08-26 22:44:39

Hej!
Vi ska bygga hus i Brittsbo och håller nu på att välja kvalitetsansvarig inför att vi ska skicka in bygglovet. Så vi är lite nyfikna på vem har ni haft som kvalitetsansvarig? Blev ni nöjd med vederbörande? Varför/varför inte? Och vad kostade det?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela